WELKOM

Graag stel ik me even voor. Ik ben Pascale De Langhe.  Met meer dan 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld in allerlei rollen binnen organisaties ken ik het reilen en zeilen van een werkomgeving door en door. Ook hoe culturen zijn binnen de muren van de werkgevers.


Daarnaast heb ik door de jaren heen verschillende opleidingen en workshops gevolgd, maar ook 'on the job' veel nieuwe dingen mogen leren. Ik heb mijn kennis in coaching, preventie, ondersteuning en advies kunnen bundelen tot wat het vandaag is geworden. Ik noem mezelf 'de kameleon'.


Als mama, partner, dochter en kleindochter van, heb ik heel wat levenservaring en wil ik deze ervaringen graag delen met anderen.

MIJN STIJL

Krachtig - eerlijk - open - enthousiast

kenmerken mijn stijl van omgang met mensen, van waar deze ook komen of wat ze ook zijn/doen in het dagelijks leven.


Ik kies voor een no-nonsens stijl, geen zweverige stijl of verwijzingen naar grootse theoriën.  Gewoon twee voeten op de grond.

ALTIJD MET GROTE WAARDEN

COACHING

Heb je een probleem of zit je met vragen door een situatie in je persoonlijk leven, je werk of je studie? Ben je bereid om je te laten begeleiden, je te ontwikkelen en actie te ondernemen om naar een oplossing te werken?


Samen op pad gaan om dat doel te bereiken waar je zo gelukkig van wordt, waar jij energie van krijgt, waar jij voor uit je bed wil komen en dat dankzij jouw talenten.


Dan is er maar één woord die bij jou past en dat is  coaching.

CONSULTANCY

Binnen een organisatie spelen twee afdelingen, namelijk personeelsafdeling en preventieafdeling, een belangrijke rol voor het welzijn van werknemers. Beiden zijn nodig om ervoor te zorgen dat een werknemer zich goed kan voelen binnen de organisatie en op die manier kan een organisatie ook rekenen op zijn werknemers.


Heb je als ondernemer vragen rond HR, payroll of preventie, zit je met een te kort aan personeel die afdeling, wil je graag een project opstarten maar kom je handen te kort: daar kan ik je in ondersteunen via consultancy.

VERBINDING

RESPECT

OPENHEID

VEILIGHEID