CONSULTANCY

WAT IS CONSULTANCY?

Binnen een organisatie spelen twee afdelingen, personeel en preventie, een belangrijke rol voor het welzijn van werknemers. Beiden zijn nodig om ervoor te zorgen dat een werknemer zich goed kan voelen binnen de organisatie en op die manier kan een organisatie ook rekenen op zijn werknemers.


Als ondernemer is het belangrijk dat werknemers weten dat men kan rekenen op het HRM beleid en het preventiebeleid, dat er mensen binnen de organisatie zijn die hun kennis en ervaring met hen kunnen delen en klaar staan om vragen te beantwoorden.


Heb je als ondernemer vragen rond HR, payroll of preventie, zit je met een te kort aan personeel op één van deze afdelingen, wil je graag een project opstarten maar kom je handen te kort: daar kan ik je in ondersteunen.

AANBOD

HRM

HRM is een woord dat uit zoveel bestaat dat het soms teveel is om op te sommen. Een kleine greep uit de thema’s die kunnen worden aangepakt:

loonadministratie, compensation & benefits, rekrutering, onboarding, talentmanagement, training en opleiding, absenteïsme, ....


Maar ook : opvolgen van sociale wetgeving, interne procedures en reglementen, overleg met sociale partners, strategisch en beleidsmatig advies verlenen.


Ik begeleid hier graag in met expertise.

PREVENTIE

Rond preventie is er veel te doen, zo zijn er veel wettelijke verplichtingen qua administratie en opvolging en soms ziet men het bos door de bomen niet meer.


Binnen preventie zijn er ook heel wat facetten die moeten aangepakt worden, en niet iedereen heeft hier de kennis of de noodzakelijke certificaten voor in zijn of haar bezit of kan je bij de externe partner terecht.


Met de nodige kennis van zaken kan ik hier de nodige ondersteuning aanbieden.

Heb je interesse, of meer vragen in één of meer items van dit aanbod? 

Contacteer me gerust vrijblijvend, via het contactformulier op de website of mail.


ALTIJD MET GROTE WAARDEN

VERBINDING

RESPECT

OPENHEID

VEILIGHEID