COACHING

WAT IS COACHING?

Heb je een probleem of zit je met vragen door een situatie in je persoonlijk leven, je werk of je studie? Ben je bereid om je te laten begeleiden, je te ontwikkelen en actie te ondernemen om naar een oplossing te werken?


Samen op pad gaan om dat doel te bereiken waar je zo gelukkig van wordt, waar jij energie van krijgt, waar jij voor uit je bed wil komen en dat dankzij jouw talenten.


Dan is er maar één woord die bij jou past en dat is coaching.

WAT IS ER MOGELIJK?

INTAKE GESPREK

In een gesprek, dat een 20 à 30 minuten duurt, gaan we na of er een click is en of het thema, vraag of probeem waar je mee worstelt iets is waar ik je mee in kan begeleiden.


INDIVIDUEEL TRAJECT

Op regelmatige basis ga ik samen met jou op pad om je te begeleiden en tot inzichten te komen die je zullen ondersteunen om je doel te bereiken. Hier gaan we minstens een uurtje per keer voor reserveren.


GROEPS

COACHING

Wanneer je samen met anderen je ervaring kan delen, kan dit  een betere manier zijn om tot inzichten te komen. Hier gaan we met een kleine groep van maximum 5 à 6 aan de slag en begeleid ik met de nodige tips en tricks.


WORKSHOPS

In coaching komen verschillende thema’s aan bod die ook wel interessant zijn om even bij stil te staan. In een workshop kunnen we thema’s bespreken of toelichten die actueel zijn, of die je zelf kan voorstellen.


Heb je interesse, of meer vragen in één of meer items van dit aanbod? 

Contacteer me gerust vrijblijvend, via het contactformulier op de website of mail.


Het leven is geen snelweg, maar een landweg, waar je af en toe stil moet staan om van het uitzicht te genieten

WANNEER JE COACHING KAN GEBRUIKEN

BURN-OUT

Eerste oorzaak van een burn-out is je professionele situatie, in de ruimste zin van het woord. Alle activiteiten en nevenactiviteiten vallen hier mee onder. Sportclubs, verenigingen, enz.


Bijkomend zullen ook hier gebeurtenissen in je leven, zowel positief als negatief een impact hebben.


En dan zijn er ook nog je persoonlijke kwetsbaarheden die uniek zijn voor elk individu.

LOOPBAAN COACHING

Je wil je huidige job spannender maken. Of je bent er op uitgekeken. Je voelt je gestresseerd, futloos of overspannen door je werk. Je work-life balans is uit balans. Je hebt altijd korstondige jobs maar nooit een blijvertje?

 

Als coach ben ik de persoon die in jou gelooft, ook al geloof je zelf niet altijd in jezelf.


Samen gaan we heldere en realistische doelen stellen, maken we duidelijke afspraken, zorgen we dat in elke sessie een goede flow zit, gaan we praktisch aan de slag, soms iets dieper in op bepaalde vraagstukken en worden concrete actiepunten vastgelegd.

LIFE COACHING

Zit je vast, weet je het even niet meer, ben je het vertrouwen in jezelf even kwijt  Kan je grenzen stellen of loop je jezelf voorbij? Sta je er alleen voor, heb je weinig contacten, voel jij je eenzaam?

 

In elke sessie streven we samen naar om de beste versie van jezelf te laten ontwaken. Je terug op het pad te zetten en de richting te geven die jouw leven terug zinvol maakt en die jou terug in je krachten zet. Denken, voelen, bewegen en groeien, zijn elementen die we in kaart brengen vanuit het verleden, het heden maar ook voor de toekomst.


ALTIJD MET GROTE WAARDEN

VERBINDING

RESPECT

OPENHEID

VEILIGHEID